Avdullah Hoti me fjalë të ndiera për mikun e tij që e humbi sot

1 javë më parë

Avdullah Hoti me fjalë të ndiera për mikun e tij që e humbi sot

Profesori i njohur dhe ish-rektori i Universitetit të Gjilanit “Kadri Zeka”, Arben Demaku ka ndërruar sot jetë.

Pas vdekjes së tij, kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka thënë se gjithmonë do ta kujtojë ai dhe familja e tij.

Për Hotin, Demaku ka qenë një mik i shtrenjtë.

“Prehu në paqe miku im i shtrenjtë, Prof.Arben. Do të kujtojmë dhe do të lutemi për ty gjithmonë e gjithë familja ime dhe unë në veçanti”, ka shkruar Hoti.