Ashley e zjarrtë në të brendshme

11 muaj më parë

Ashley e zjarrtë në të brendshme

Ashley Graham është ylli i ri i ”Vogue” italian dhe atë në pamje të shkëlqyeshme.

Ashley, e cila aktivisht udhëheq fushatën e ngritjes së vetëdijes për bukurinë e trupit femëror në të gjitha format, me të vërtetë e ka pranuar mundësinë që edhe një herë të provojë se gruaja nuk duhet të jetë e përkryer që të jetë atraktive dhe e dëshirueshme.

Ajo në fotografitë bardh e zi pozoi në rroba të brendshme. Fotografitë janë publikuar në Instagram, ku fansa të shumë janë entuziazmuar me pamjen e saj.