Arsyeja pse patatinat skadojnë gjithmonë të shtunave

1 vit më parë

Arsyeja pse patatinat skadojnë gjithmonë të shtunave

Një ndër produktet më të shitura dhe më të pëlqyerat padyshim janë patetinat çipsa. Por besoj se rrallë herë mund t’u ketë rënë mendja të shihni datën e skadencës.

Disa të rinj të vëmëndshëm kanë zbuluar që afati i skadencës për çipsat është gjithmonë të shtunën.

Përgjigja për këtë vërejtje ka ardhur nga uebsajti “Walters”.

E përgjigja e “Walters” ka qenë: “Në zonat e prodhimit, ne punojmë javët e prodhimit të cilat fillojnë të shtunave. Prandaj, të gjitha produktet skadojnë në një ditë të shtunë”.