Armëmbajtje pa leje në veturën e të dyshuarëve në Gjakovë

4 vite më parë

Armëmbajtje pa leje në veturën e të dyshuarëve në Gjakovë

Policia e Kosovës ka konfiksuar tri pushkë gjuetie në veturën më të cilën lëviznin tre të dyshuar.

Gjatë kontrollës në fshatin B. Bokës të Gjakovës përveç pushkëve janë gjetur dhe konfiskuar edhe 34 copë fishekë.

Me vendim të prokurorit të dyshuarit pas intervistimit janë liruar në procedurë të rregullt./Aktivpress