Arjan Çani pozon për herë të parë me gruan (Foto)

4 vite më parë

Arjan Çani pozon për herë të parë me gruan (Foto)

Nëse tentoni të gjeni foto të Arjan Çanit me bashkëshorten e tij në Google, keq na vjen t’ju themi por do të zhgënjeheni.

Përveç një fotoje të famshme të dyshes në momente pasioni, të gjitha të tjerat janë pa mendje, dhe të një cilësie skandaloze.

Si pjesë e televizionit Klan për vite me radhë, Çani s’kishte si të mungonte në ceremoninë e 20-vjetorit të emisionit ‘Opinion’ dhe bashkë me të edhe bashkëshortja, Enida Petro me profesion stomatologe shkruan anabel.

Të dy u fotografuan nga aparati i ‘Anabel’ duke shijuar nga një gotë verë dhe duken në formë shumë të mirë. Pastaj a mund të ndalemi tek dora e Çanit e mbështetur tek shpatulla e së shoqes? Çfarë burri!

Arjan Çani pozon për herë të parë me gruan