Apple dhuron 10 milionë maska për stafin mjekësor në SHBA

1 javë më parë

Apple dhuron 10 milionë maska për stafin mjekësor në SHBA

Apple ka siguruar dhjetë milionë maska për punëtorët shëndetësorë në Amerikë dhe po dhuron miliona të tjerë në gjithë botën në përpjekjet për të parandaluar shpërndarjen e koronavirusit.

Tim Cook, shefi ekzekutiv i kompanisë, ka njoftuar për këtë përmes një videpostimi në rrjetin social twitter.

“Apple ka siguruar dhe po dhuron 10 milionë maska për ekipin mjekësor në Shtetet e Bashkuara”, ka thënë Cook.

Cook ka kërkuar nga të gjithë që të rrinë nëpër shtëpi e të ruajnë distancën.

Po ashtu, pos Applet, edhe Facebooku ka dhuruar miliona maska e pajisje të tjera për stafin mjekësor në kohën e përballjes me pandeminë.