ANTON KADISHANI VJEN ME NJË SUPER BALADË

4 javë më parë

ANTON KADISHANI VJEN ME NJË SUPER BALADË

Anton Kadishani ish vokalisti dhe instrumentisti i Proband tashmë ka filluar solo karrieren e tij 

Ai së fundi ka publikuar një super baladë me titull “Degjoje zemren tem ” me tekst nga kompania muzikore “Diez”.

Kjo baladë poashtu është krijuar dhe orkestruar mjeshtërisht nga kompozitori dhe producenti mjaft i suksesshëm Bini Diez .

Për videoklipin ëshë përkujdesur On Editor.

Anton Kadishani si solo këngëtar deri më tani ka të publikuara disa projekte dhe priten edhe shumë projekte të reja në të ardhmen.