Anita i paralajmëron qytetarët për kryeministrin

4 vite më parë

Anita i paralajmëron qytetarët për kryeministrin

Bashkëshortja e kryeministrit paralajmëron se Haradinaj ka një synim Anita Muçaj – Haradinaj, gazetarja dhe bashkëshortja e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, e ka nisur ditën me disa fjalë për bashkëshortin e saj.

Në profilin e saj zyrtar në Instagram, ajo ka publikuar një fotografi të kryeministrit, në të cilën thotë se Kosovën e pret shumë punë, shkruan rtv21.tv

“The PrimeMinister!!! #kosovogovernment #waitandsee#ourprimehasajobtodo”(Kryeministri. Qeveria e Kosovës. Prisni dhe do ta shihni. Kryeministri ynë ka punë për të bërë”, ka shkruar Muçaj – Haradinaj në mbishkrimin e fotografisë së publikuar.