Analisti përlotet në emision, tregon se si e ka gjetur dajën me kokë të prerë nga forcat serbe

4 javë më parë

Analisti përlotet në emision, tregon se si e ka gjetur dajën me kokë të prerë nga forcat serbe

Analisti Ardian Kastrati, është përlotur derisa sa ka treguar një ngjarje gjatë luftës që i ka ndodhur.

Kastrati ka treguar se me 28 nëntor të vitit 1998, e kishte përjetuar një tmerr dhe ditë të rëndë vet ai, ku me sytë e tij kishte parë teksa dajës së tij serbët ia kishin prerë kokën dhe ia kishin hedhur në bunar.

“Sytë e mijë kanë parë veç tmerr atë ditë, në të gjitha anët e Drenicës, ku makineria e Serbisë ka goditur prej shtatzënës me snajper në pragun e shpisë, gruan e dajës tim, mjedis Llapushnikut, dajës tim Sadri kokën ia kemi gjetur të prerë në bunar”, tha Kastrati i përlotur në RTK.