Ahmeti me fjalë prekëse për Veselin: Paska qenë e shkruar…por t’i do të ngadhënjesh!

7 muaj më parë

Ahmeti me fjalë prekëse për Veselin: Paska qenë e shkruar…por t’i do të ngadhënjesh!

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti përmes një shkrimi në Facebook ka reaguar pas ftesës që Gjykatës Speciale për Kadri Veselin.

Ahmeti në shkrim me fjalë prekëse i është drejtuar Veselit me fjalët vëlla, bashkëmendimtar e bashkëluftëtar.

Na paska qenë e shkruar, jo nga Perendia, por nga hasmi, ai i dituri dhe ai i strukuri, që çdo ditë të lume ta dëshmojmë pastërtinë dhe dinjitetin e luftës tonë çlirimtare nga zgjedha e kasapit të Ballkanit”,ka shkruar kryetari i BDI-së.

Ahmeti ka shkruar se edhe ai edhe Veseli edhe një jetë po ta kishin do ta bënin të njejtën gjë pa iu dridhur qerpiku.

“E di që edhe ti, si edhe unë, edhe një jetë po ta kishim, do ta bënim të njejtën, pa ndryshuar pikë as presje, pa na u dridhur qerpiku, e as pa u menduar as edhe një herë të vetme. Kjo është padrejtësi, por ti do të ngadhnjesh ndaj saj ashtu siç bashkë ngadhnjyem në luftën tonë të drejtë”, ka shkruar Ahmeti.

AktivPress