AAK prezenton disa nga kandidatët për deputetë

1 javë më parë

AAK prezenton disa nga kandidatët për deputetë

Këshilli Drejtues i degës së AAK-së në Suharekë, përmes procesit të votimit i ka dhënë propozimet për kandidatët e ardhshëm në Parlamentin e Kosovës.

“Albena Reshitaj, Hamdi Bytyçi, Fatos Berisha dhe Bexhet Kuqi, janë emrat të cilët do të garojnë në këto zgjedhje, pas aprovimit të Këshillit Drejtues në nivel qendror”, njofton Bali Muharremaj, transmeton Express.

“Përmes angazhimit tonë dhe besimit të qytetarëve ne jemi të bindur në fitoren e radhës”, përfundon njoftimi i tij.