6 kombinimet e ngjyrave që do t’i shikoni kudo këtë pranverë

8 muaj më parë

6 kombinimet e ngjyrave që do t’i shikoni kudo këtë pranverë

Me ardhjen e pranverës, nuk çelin vetëm lulet, por edhe ngjyrat. Shumica prej nesh fillojnë të eksperimentojnë me ngjyrat, pasi tani krijohet mundësia që të vishemi me hollë, dhe të provojmë kombinime të ndryshme.

Përmes këtij artikulli sot do t’ju tregojmë kombinimet më të shpeshta që do të shikoni pranverën e vitit 2018.

Ndoshta disa prej tyre ju nuk i keni veshur më parë, por tashmë që ato janë tendencat më të fundit të modës, me siguri do të ndryshoni mendim.

1

Rozë e lehtë dhe lejla

2

Blu dhe e verdhë

3

Rozë e theksuar dhe ulliri

4

Argjend dhe e verdhë

5

Bezhë dhe e bardhë

6

Revistaclass