58 vjeçari vjen për herë të parë në Kosovë, takimi me familjarët emocionues

3 muaj më parë

58 vjeçari vjen për herë të parë në Kosovë, takimi me familjarët emocionues

Një shqiptar 58 vjeçar, i cili jeton në Sydney të Australistë, ha ardhur për herë të parë në Kosovë.

Kjo ka ndodhur pas 58 vitesh.

Një nga familjarët e tij tregon se sa të lumtur janë në lidhje me ardhjen e tij.

Ai u pyet edhe për fluturimin e tij.

“Fluturimi ishte i mirë. Është bukur të jesh në këtë vend të mirë sidomos pas kaq shumë viteve. Ishim shumë të mirëseradhur. Ishte një fluturim tepër i gjatë,  dhe pas këtij fluturimi është mirë të takoj familjen për herë të dytë, në një vend ku dy prindërit e mi kanë jetuar, por unë nuk kam qenë prandaj është mahnitësi. Jam shumë i lumtur që po takoj familjen time”, tha ai për t7.

Më poshte ju sjellim, intervistën: