55% e përdoruesve mbajnë telefonat pa i ndërruar 3 deri 5 vjet

6 muaj më parë

55% e përdoruesve mbajnë telefonat pa i ndërruar 3 deri 5 vjet

Sipas një ankete ku janë pyetur 3,640 përdorues smartfonësh, mëse gjysma e tyre mbajnë telefonët ekzistues për një periudhë 3 deri në 5 vjeçare.

Një studim i ri tregon frikën më të madhe të prodhuesve si Apple dhe Samsung.

Sipas një ankete ku janë pyetur 3,640 përdorues smartfonësh, mëse gjysma e tyre mbajnë telefonët ekzistues për një periudhë 3 deri në 5 vjeçare.

Në vitet e fundit është vënë re një ngadalësim i intervalit të ndërrimit të telefonëve.

Njerëzit dikur nxitonin të blinin iPhone më të fundit dhe më të mirë ndërsa sot me durim po presin edhe për 1 apo dy vite më shumë për të kaluar në modelet e reja.