30 mijë familje përfituese të subvencioneve bujqësore

4 vite më parë

30 mijë familje përfituese të subvencioneve bujqësore

Ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi ka thënë se janë mbi 30 mijë familje që kanë përfituar nga subvencionet qeveritare.

Ai ka thënë se vitin e kaluar Ministria e tij ka ndarë 48 milionë euro për fermerë.

“Fakti është se vitin e kaluar i kemi dhënë 48 milionë euro dhe kontot e fermerëve. Nëse mendon dikush se është më mirë se me ua dhanë pesë gjashtë bizneseve, unë, absolutisht e them të kundërtën. Ne duhet t’i ndihmojmë direkt fermerët”,

“Janë rreth 30 mijë familje përfitojnë mjete nga Ministria e Bujqësisë”, ka shtuar Krasniqi, në prezantimin në konferencën “Ambienti i Biznesit 2017”.