23 vjetori i KB Fushë Kosova

2 muaj më parë

23 vjetori i KB Fushë Kosova

Para 23 vjetëve, “pampurat” kishin nisur udhëtimin e tyre.

Në Fushë Kosovë, më 27-të shkurt të vitit 1998-të, ishte krijuar klubi i basketbollit.

Themeluesi i saj, Bekim Dugolli, në një intervistë për “Minuta e Fundit” në Klan Kosova, ka treguar se cili ishte qëllimi i tij, cilat ishin sukseset më të mëdha të klubit dhe si e sheh gjendjen e tanishme.

Dugolli, që është me profesion jurist, krahas drejtësisë dhe sportit, ka kontribuar edhe në artin dhe letërsinë kosovare.