“Shën Nënë Tereza” mbledh shkrimtarët në kishën e Llapushnikut

3 vite më parë

“Shën Nënë Tereza” mbledh shkrimtarët në kishën e Llapushnikut

Në kishën Shën Abrahami në Llapushnik po mbahet takimi letrar artistik shpirtëror ”Shën Nënë Tereza” të cilën e ka organizuar lidhja e shkrimtarëve të Kosovës nën mbështetje të kësaj kishe.

Kjo ngjarje po mbahet për shkak se këtë vit shënohet edhe 20 vjetori i vdekjes së Nënë Terezës dhe njëvjetori i shënjtërimit të saj, transmeton Klan Kosova.

Në këtë takim letrar u fol për jetën dhe veprën e të bëmat e Nënë Terezës ku u tha se shembulli i saj duhet të ndiqet nga mbarë bota e njerëzimi.

Në këtë takim po lexohen dhe shumë krijime e poezi të shkrimtarëve kosovarë, prej të cilave tri poezi më të mira në fund të takimit.