14 vjeçarja nga Gjilani aborton në klinikë private, prangoset 21 vjeçari për dhunim

4 javë më parë

14 vjeçarja nga Gjilani aborton në klinikë private, prangoset 21 vjeçari për dhunim

Një e mitur u shfrytëzua seksualisht nga një djalë 21 vjeçar.

Ky e fundit për dy muaj e kishte dërguar 14 vjeçaren në motele të ndryshme dhe ajo mbeti shtatzënë, ndërkaq foshnjën e abortoi.

Pas këtij rasti ajo bashkë me prindërit e denoncuan rastin në polici dhe i dyshuari u arrestua, raporton klankosova.

Familja e të mitures nuk ka pranuar të flasë.

Kurse një i afërm i të akuzuarit, ata dy kanë qenë në lidhje dashurie dhe se asgjë nuk ka ndodhur me dhunë.