Veterani i luftës e gjen vetën dëshmor në libër, ja çka thotë për autorin e librit

9 muaj më parë

Veterani i luftës e gjen vetën dëshmor në libër, ja çka thotë për autorin e librit

Në disa rreshta të  librit “Drenica djep i UÇK-së  dhe Batalioni I”, Skënder Gjeli e pa edhe emrin e tij.

Ish-ushtari i UÇK-së në zonën e Drenicës u habit kur gjeti veten në të, jo pse nuk është meritor, por se për të ishte shkruar se ishte i vdekur.

Mirëpo edhe pse në libër u bë dëshmor, duke qenë gjallë, këtij hatri nuk i mbeti.

Për të zbuluar më shumë, ndiqeni kronikën nga Klan Kosova.