UEFA i thotë “JO” planit financiar të Milanit

6 muaj më parë

UEFA i thotë “JO” planit financiar të Milanit

UEFA e ka refuzuar planin e FairPlay të paraqitur nga Milani për të shmangur dënimin nga shtëpia evropiane e futbollit.

Sipas drejtuesve të UEFA-së plani i skuadrës italiane nuk është bindës.

Kjo, pasi nuk duhet të ketë probleme ekonomike brenda 2-3 viteve dhe mos të ketë humbje më shumë se 150 milionë në vit.

Sipas gjasave Milan do kalojë në planin tjetër, atë të “settlement agrement”./Shekulli