Nissan sjell taksitë që ecin vetë

2 javë më parë

Nissan sjell taksitë që ecin vetë

Nissan ka në plan që të vendosë në qarkullim në Japoni taksi pa shofer, duke nisur nga viti 2020.

Në këtë aventurë, Nissan ka bashkëpunuar me kompaninë teknologjike DeNa, që do të bëjë të mundur që prenotimi dhe pagesa e taksisë të bëhet vetëm me një aplikacion në telefon, njofton tch.

Gjithashtu, klienti do të zgjedhë vetë rrugën që do të përshkojë taksia deri në destinacion.