Në Kosovë më shtrenjtë gruri se mielli!

7 muaj më parë

Në Kosovë më shtrenjtë gruri se mielli!

Ministria e Bujqësisë  ka paralajmëruar hapa konkret për sigurimin e miellit dhe bukës cilësore.

Në kuadër të këtij angazhimi do të shtoj numrin e inspektorëve për kontrollimin e dozës së aditivit në bukët që shiten nëpër furrat e Kosovës.

Për këtë çështje rtv21 ka zhvilluar një bisedë me zëvendësministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqin.

Ndiqeni kronikën: