Kufjet më të ngrohta

10 muaj më parë

Kufjet më të ngrohta

Lidhja mes stilit dhe teknologjisë është e pandashme, të paktën përsa i përket pjesëve të aksesorëve të veshjeve.

Sound Huggle quhen kufjet e reja, pa tela, dhe që ngjajnë me ato kufjet e leshta që përdoren gjatë dimrit.

Ato janë një projekt i një çifti të rinjsh, Samantha Tran dhe Jason Yeh, në kompaninë Indiegogo, dhe sipas The

Verge, kushtojnë 117 dollarë me një jetëgjatësi baterish prej shtatë orësh.

Nuk kanë tela dhe lidhen me pajisjen me anë të wireless-it dhe Bluetooth./tch