Kjo është mënyra më natyrale për t`i thënë “lamtumirë” dhimbjeve të shpinës!

11 muaj më parë

Kjo është mënyra më natyrale për t`i thënë “lamtumirë” dhimbjeve të shpinës!

Ditët e sotme, gjithmonë e më shumë, miliona njerëz vuajnë nga dhimbjet e shpinës, të njohur ndryshe si Lumbago. 33 rruazat e shpinë tonë janë të lidhura me shumicën e nervave, muskujve, ligamenteve dhe enëve të gjakut në trup.

Këmbët dhe krahët, së bashku me palcën kurrizore që kalon përmes kanalit të shtyllës kurrizore, sigurojnë qëndrimin e drejtë të trupit.

Për shkak të funksioneve dhe veprimeve të shumta, shpina është e prirur të dëmtohet. Pjesët e ndryshme të shpinës krijojnë një gamë të ndryshme të lëvizjeve, të cilat vënë në punë lëvizjen e qafës dhe bustit.

Individët me punë të vështirë fizike, fatkeqësisht bëhen pacientët e parë që vuajnë nga dhimbjet e shpinës, si: osteoporoza, anomali ose lëndime të ndryshme etj. Studime të shumta kanë treguar se pacientët me probleme të shpinës dhe shtyllës kurrizore përfitojnë shumë nga përdorimi i bimës medicinale comfrey.

Comfrey është përdorur tradicionalisht që në kohët e lashta. Nëse përdoret si një xhel, ajo lehtëson dhimbjet. Pacientët me dhimbje shpine që morën ekstraktin e rrënjëve të comfrey për 5 ditë raportuan lehtësim në intensitetin e dhimbjeve.

Ju sugjerojmë të shmangni përdorimin e saj në formën e kapsulave, pasi mund të çojë në dëmtime të mëlçisë.

95% e suksesshme. Kjo është mënyra më natyrale për ti thënë “lamtumirë” dhimbjeve të shpinës!