Kërkohet ndihmë për shërimin e Egzonit nga Peja

7 muaj më parë

Kërkohet ndihmë për shërimin e Egzonit nga Peja

Aksidenti i së shtunës që ndodhi në Pejë la të vdekur Diamant Raklen dhe të lënduar rëndë Egzon Gjukën. Si pasoj e lëndimeve të marra, tash Egzonit i nevojitet një ndërhyrje kirurgjike në unazat e qafës, ndërhyrje kjo që kap koston e 30 mijë eurove, e që familja e tij nuk i ka.

Prandaj, familja Gjuka thërret për ndihmë të gjithë ju që keni mundësi ta ndihmoni Egzonin i keni informatat në në foto.