Ilir Shaqiri shpërthen në lot për mikun e tij

9 muaj më parë

Ilir Shaqiri shpërthen në lot për mikun e tij

Shqiponja Rexhep Çeliku prej kësaj dite nuk do ta ketë më folenë në tokë.

Por siç thotë miku i tij, këngëtari dhe veterani i UÇK-së, Ilir Shaqiri “Krahët e tij nuk i nxë varri, ata krahë i ka marrë qielli”. Shaqiri nuk ka përmbajtur dot lotët, ndërsa e ka cilësuar vallëtarin “të çeliktë”, ashtu siç kishte dhe mbiemrin.

“Ai ka pasë një energji ashtu siç e ka pasë edhe mbiemrin, të çeliktë. Krahët e tij nuk i nxë varri, ata krahë i ka marrë qielli herët”, tha Shaqiri.